Centre d'Estudis Selvatans
 
 
 
 
 
 

 
   
             
Publicacions
 
              

Presentació d'originals

 
 
El Centre d'Estudis Selvatans té oberta permanentment l'admissió de propostes de publicació d'articles per a la revista anual Quaderns de la Selva, així com la recepció d'originals complets (d'acord amb les Normes de publicació establertes), que se sotmetran al procés d'avaluació. Les rebudes amb anterioritat al 15 de gener de cada any tenen més garanties de ser incloses en el número anual en curs. Els originals complets es poden lliurar fins al 15 de maig de cada any. L'admissió definitiva queda a resultes del procés d'avaluació. Si del procés, tot i l'admissió, resulten modificacions a fer per part dels autors l'original pot pasar a un número posterior.


 

Normes

 
 
Els interessats a publicar treballs a Quaderns de la Selva cal que tinguin en compte les normes que el CES ha elaborat per tal de proporcionar uns criteris que ajudin a uniformar els textos i facilitin al mateix temps el treball de revisió.


 

Llistat de publicacions

 
 
Totes les publicacions es poden sol·licitar a la distribuïdora NORDEST, en quaselvol llibreria o a l'Arxiu Comarcal de la Selva, que actua de seu del Centre d'Estudis Selvatans i en custodia el fons. La revista miscel·lània Quaderns de la Selva arribà el 2019 al número 31, mentre que la col·lecció de monografies publicades ja són 20.

Quaderns de la Selva és consultable a RACO un cop passat l'any de la darrera publicació, és a dir, hi trobareu tots els números excepte el darrer publicat. Pel que fa a les monografies, amb l'enllaç de més avall podreu accedir al llistat i veure els sumaris cada volum.