Centre d'Estudis Selvatans  
 
 

 
 
 

 
   
 
Domini Màgic

XII Trobada d'entitats locals i comarcals a Sant Hilari Sacalm

Aquest dissabte, 22 de juny de 2019, tindrà lloc a Sant Hilari Sacalm la XII Trobada d'Entitats Locals de Cultura i Patrimoni de la Selva que tractarà la temàtica dels viatgers, estiuejants i excursionistes que han visitat la comarca i n'han ofert la seva particular visió. La Trobada es farà a la Sala Noble de la Cooperativa a partir de les 9.15 h.

Més informació.


             
   
           
Publicacions
 
              
Publicacions 2019
 
Les publicacions que aquest any repartirem corresponen als números 29 i 30 de Quaderns de la Selva.

No ha estat possible enllestir encara el llibre corresponent als Estudis i Textos 21, una monografia sobre la Guerra de Successió, obra de l'historiador Adrià Cases.

Alguns socis ja havien pogut adquirir el número 29 dels Quaderns perquè el van sol·licitar en alguna presentació o bé van venir a l'Arxiu Comarcal on els van facilitar el volum que els corresponia.

Amb tot, l'any passat no es van passar les quotes de soci. Per aquest motiu, aquest 2019, la quota correspondrà als dos volums de la revista.

Esperem poder tenir més novetats els pròxims mesos.
 
           
Trobada d'entitats
                
 
 

Aquest 2019 la Trobada d'Entitats de Cultura i Patrimoni de la Selva se celebrarà a Sant Hilari Sacalm el dia 22 de juny.

Les entitats que vulguin participar en la trobada d'aquest 2019 i presentar-hi projectes duts a terme en els darrers anys, poden posar-se en contacte amb el Centre d'Estudis Selvatans.

 
           
Beca de Recerca                 
 
 
La Beca de Recerca de l'any 2019 ha estat atorgada a Josep Mas i Ferrer, que ha presentat el projecte “per no saber de llegir ni escriure...” Escola, alfabetització i consum literari a la Selva Interior (1750-1900).

Josep Mas i Ferrer té el Grau en Història per la Universitat de Girona i actualment realitza el doctorat en Ciències Humanes del Patrimoni i de la Cultura a la mateixa Universitat de Girona.